Ring og få en snak!

Telefon 20 28 49 07

Montering af døre og vinduer hos dig​

Bor du i et hus med gamle, utætte vinduer, er der mange penge at spare ved at få monteret nye vinduer.

Hos NK Jensen Byg ApS har vi stor erfaring med montering af døre og vinduer. Skal du have udskiftet vinduer, står vi gerne for at få nye tilsvarende hjem og for at montere dem hjemme hos dig. Vi har hjemme i Grindsted, men foretager også montering af døre og vinduer i områderne omkring Billund og Hejnsvig. Vi henvender os både til private kunder samt erhvervsdrivende.

Professionel montering af døre og vinduer

Vi har mange års erfaring med at udskifte vinduer og døre, og vi har oparbejdet en stor ekspertise, som kan komme dig til gode. Vi har et stort kendskab til de forskellige døre og vinduer, der findes på markedet, og kan være dig behjælpelig, når du skal beslutte dig for hvilke nye vinduer eller døre, du gerne vil have monteret som erstatning for de gamle.

Der er penge at hente på varmeregningen

Har du utætte vinduer eller døre, kan det koste dig dyrt. Når varmen bogstavelig talt siver ud af vinduet, bruger du meget mere varme. Det kan derfor tydeligt ses på varmeregningen, når du får udskiftet utætte vinduer med nye og mere energirigtige.

Du vil også kunne mærke, at det er mere behageligt at opholde sig i et rum, hvor det ikke trækker på grund af et utæt vindue eller en utæt dør. Des før du bestiller en montering af døre og vinduer, des flere penge sparer du.

Kontakt os gerne - det er uforpligtende

Har du spørgsmål til montering af døre og vinduer, er du velkommen til at ringe til os på telefon 20 28 49 07 eller til at sende os en e-mail på niels@nkjensenbyg.dk.

​​​

HVEM ER VI?

NK Jensen Byg ApS

CVR: 31495830

KONTAKT OS

MEDLEM AF