Ring og få en snak!

Telefon 20 28 49 07

Renovering af hus på professionel vis​

​Overvejer du at få renoveret dit hus, er der hjælp at hente hos din lokale tømrer.

Hos NK Jensen Byg ApS udfører vi alle former for tømreropgaver, og vores mange års erfaring med alsidige opgaver inden for tømrerfaget kan komme dig til gode, hvis du vælger os til at foretage en renovering af hus. Vi henvender os til private og erhvervsdrivende i områderne omkring Billund, Grindsted og Hejnsvig.

Alle former for renovering af hus

Hvad enten dit hus trænger til et nyt badeværelse, nye vinduer, et nyt tag eller en totalrenovering kan vi tilbyde dig en professionel løsning.

Vi beskæftiger os med tømrerarbejde i enhver afskygning, og vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan varetage enhver form for opgave inden for renovering af hus og udføre den med et professionelt resultat

Vi er meget kvalitetsbevidste, og vi er ikke tilfredse, før vi har leveret et godt resultat til dig, som både du og vi kan være stolte af. Vi tilbyder dig altid konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du over for en renovering af hus, afgiver vi meget gerne et tilbud på opgaven. Du kan ringe til os på telefon 20 28 49 07, og du er også velkommen til at sende os en e-mail på niels@nkjensenbyg.dk.

​​

HVEM ER VI?

NK Jensen Byg ApS

CVR: 31495830

KONTAKT OS

MEDLEM AF