Ring og få en snak!

Telefon 20 28 49 07

Udskiftning af vinduer giver store besparelser

Bor du i et hus med gamle, utætte vinduer, er der mange penge at spare ved at få monteret nye vinduer.

Hos NK Jensen Byg ApS har vi stor erfaring med udskiftning af vinduer, så skal du have udskiftet vinduer, står vi gerne for at få nye tilsvarende hjem og for at montere dem hjemme hos dig. 

Vi har hjemme i Grindsted, men foretager også montering af vinduer i områderne omkring Billund og Varde. 

Vi henvender os både til private kunder samt erhvervsdrivende, og vi kan også tilbyde udskiftning af døre, hvis der også er behov for det.

Professionel montering af nye vinduer

Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og vi har oparbejdet en stor ekspertise, som kan komme dig til gode. 

Vi har et stort kendskab til de forskellige vinduer, der findes på markedet, og kan være dig behjælpelig, når du skal beslutte dig for, hvilke nye vinduer du gerne vil have monteret som erstatning for de gamle.

Der er penge at hente på varmeregningen ved en udskiftning

Har du utætte vinduer, kan det koste dig dyrt. Når varmen bogstavelig talt siver ud ad vinduet, bruger du meget mere varme. Det kan derfor tydeligt ses på varmeregningen, når du får udskiftet utætte vinduer med nye og mere energirigtige vinduer.

Du vil også kunne mærke, at det er mere behageligt at opholde sig i et rum, hvor det ikke trækker på grund af et utæt vindue. Des før du bestiller en udskiftning af vinduer, des flere penge sparer du.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer varierer meget og afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, hvilket materiale de nye vinduer skal være fremstillet i, og hvor store de skal være. 

Vi står dog gerne klar med en konkret pris på din opgave – du skal blot ringe til os på telefon 20 28 49 07 eller til at sende os en e-mail på niels@nkjensenbyg.dk.

​​​

HVEM ER VI?

NK Jensen Byg ApS

CVR: 31495830

KONTAKT OS

MEDLEM AF