Ring og få en snak!

Telefon 20 28 49 07

Montering af døre udføres med stor erfaring

Er dine døre gamle og utætte, kan det være en rigtig god investering at få dem udskiftet og erstattet af nogle nye døre, der slutter tæt.

Hos NK Jensen Byg ApS har vi mange års erfaring inden for montering af døre, så trænger dine til at blive udskiftet, står vi klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Grindsted, men vi kører gerne ud til private såvel som erhvervskunder i områderne omkring Varde og Billund og udskifter døre til en fordelagtig pris.

Derudover kan vi også være behjælpelige med udskiftning af vinduer, hvis der er behov for det.

Vi står klar med professionel rådgivning

Grundet vores mange års erfaring med udskiftning af døre har vi fået et stort kendskab til de mange forskellige typer døre, der findes på markedet, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilke nye døre du bør vælge.​

Spar penge på varmeregningen ved at få udskiftet dine døre

Utætte døre og vinduer kan give høje varmeudgifter, og det kan derfor mærkes stort set med det samme, når man får udskiftet sine gamle og utætte døre med nye døre, der er tætte.

Derudover undgår du også træk, og det vil derfor også være mere behageligt at opholde sig i de pågældende rum.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af døre

Ønsker du at høre mere om de mange fordele ved at få udskiftet de utætte døre, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 28 49 07 eller e-mail niels@nkjensenbyg.dk

HVEM ER VI?

NK Jensen Byg ApS

CVR: 31495830

KONTAKT OS

MEDLEM AF