Ring og få en snak!

Telefon 20 28 49 07

Tagarbejde udført professionelt​

Trænger dit tag til en udskiftning eller til at blive renoveret, kan din lokale tagmænd hjælpe dig til et solidt slutprodukt.

Hos NK Jensen Byg ApS er vi eksperter i tagarbejde. Hvad enten dit tag trænger til en udskiftning eller til at blive renoveret, kan vi hjælpe dig. Vores kunder består af private og erhvervsdrivende, som kommer fra områderne omkring Billund, Grindsted og Hejnsvig.

Mange års erfaring med tagarbejde

Som husejer ved du, at det kan være en bekostelig affære at få lagt et nyt tag. Men selvom vind og vejr er hårdt ved et tag, og det ikke kan holde evigt, kan det holde i mange år, hvis du reagerer på skader og får fat i en professionel tømrer, der er dygtig til tagarbejde, og som kan reparere de skader, der kan opstå løbende.

Vi har en alsidig stab af medarbejdere, og vi har mange års erfaring med tagarbejde. Vi kan hjælpe dig med at renovere dit tag og udbedre de små skader, der opstår løbende, og hvis vi vurderer, at dit hus trænger til et helt nyt tag, kan vi også lægge det for dig.

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi er et kvalitetsbevidst firma, som ikke går på kompromis, når det kommer til kvaliteten af et stykke arbejde. Vi yder altid vores bedste, og vi er ikke tilfredse, før en opgave er løst til fulde og med et godt resultat som følge. 

​Vi kan tilbyde dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser, hvad enten du skal have udført tagarbejde eller bygget om.

Vil du gerne vide mere om vores tagarbejde?

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vil have os til at afgive et tilbud på tagarbejde. Du kan ringe på telefon 20 28 49 07 eller sende os en e-mail på niels@nkjensenbyg.dk.

HVEM ER VI?

NK Jensen Byg ApS

CVR: 31495830

KONTAKT OS

MEDLEM AF